معرفی گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی

دوره كارشناسي

هدف از تدريس رشته علم اطلاعات و دانش شناسی در سطح كارشناسي آشنا نمودن دانشجويان با اهميت نقش كتابخانه در گسترش فرهنگ، علوم و فنون در جامعه و آماده نمودن آنها براي كار در كتابخانه‌ها و ايجاد مهارت‌هاي لازم در انجام اين امور است. تعداد واحد درسي اين رشته 135 واحد است.

دوره كارشناسي ارشد

هدف اين دوره تربيت افراد متخصص و آزموده در رشته‌هاي علم اطلاعات و دانش شناسی براي اداره كردن كتابخانه‌ها و مراكز اسناد و مدارك، سازمان‌ دادن به منابع براي بهره‌برداري درست، ارائه خدمات مناسب با نيازهاي جامعه علمي و آموزش و پرورش در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی مي‌باشد.

تعداد واحد درسي اين رشته براي دانش‌آموختگان كارشناسي كتابداري 33 واحد و غيركتابداري 46 واحد است. در حال حاضر اين گروه 45 دانشجوي كارشناسي ارشد دارد.

دوره دكتري

توليد علم و سهيم شدن دانش آموختگان در گسترش مرزهاي دانش در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی و ديگر حوزه‌هاي وابسته هدف اصلي اين دوره است. علاوه بر اين بايد بتوانند در جايگاه هيأت علمي و يا مدير كتابخانه‌ها و مراكز اطلاع‌رساني بزرگ اثربخش باشند.

تعداد واحد درسي اين رشته 38 واحد است. هم اكنون 17 دانشجو در اين مقطع به تحصيل اشتغال دارند.

مسئول دفتر و کارشناس گروه خانم اکرم زینعلی چهکند می باشد.

برای ارتباط با گروه با شماره تلفن 05138803644 تماس بگیرید

این گروه آموزشی دارای وبگاه اختصاصی می باشد.

مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی

اعضم صنعت جو