1-تعداد مجاز واحدهای درسی انتخابی در هر نیمسال تحصیلی چند واحد است؟

حداقل ۱۲ و حداکثر ۲۰ واحد است. در نیمسال تابستان حداکثر ۶ واحد است.

2-در چه صورت دانشجو می تواند بیش از ۲۰ واحد درسی در یک نیمسال اخذ نماید؟

اگر میانگین نمرات دانشجو در یک نیمسال حداقل ۱۷ باشد، دانشجو می‌تواند با تأیید گروه آموزشی، در نیمسال بعد تا ۲۴ واحد درسی اخذ کند. همچنین چنانچه دانشجو در نیمسال آخر حداکثر ۲۴ واحد باقی داشته باشد، در صورتی که میانگین کل نمرات وی بالای ۱۰ باشد، می تواند تا ۲۴ واحد اخذ نماید.

3-در صورتی که واحدهای انتخابی یا باقیمانده دانشجو در یک نیمسال به کف ۱۲ واحد نرسد؛ آیا آن نیمسال به عنوان یک نیمسال کامل محسوب می شود؟

در صورتی که واحدهای انتخابی یا باقیمانده دانشجو در پایان هر نیمسال به تشخیص گروه بنا به دلایل موجه و خارج از اراده دانشجو، به کمتر از ۱۲ واحد برسد، در این صورت آن نیمسال علی رغم عدم تاثیر در رتبه بندی دانشجو در همان نیمسال، به عنوان یک نیمسال کامل در سنوات تحصیلی وی محسوب می شود و در مشروط شدن دانشجو تأثیر دارد.

4-در دوره کارشناسی دانشجو ملزم به گذراندن چه تعداد واحد می‌باشد؟

دوره کارشناسی پیوسته: دوره تحصیلی که مستلزم گذراندن حداقل 130 و حداکثر 140 واحد درسی طبق برنامه درسی مصوب است.

نکته: دوره کاردانی: دوره تحصیلی کاردانی مستلزم گذراندن حداقل 68 و حداکثر 72 واحد درسی طبق برنامه درسی مصوب است.

5-حداکثر تعداد واحد جبرانی برای دانشجوی دوره کارشناسی چه تعداد است؟

دوره کارشناسی ناپیوسته حداکثر ۶ واحد است. نمره دروس جبرانی در میانگین نیمسال و کل محاسبه نمی‌شود. هزینه دروس جبرانی طبق تعرفه دانشجویان نوبت دوم دانشگاه در سال و نیمسال انتخاب دروس از دانشجویان دریافت می‌شود.

6-اگر دانشجویی در یک نیمسال تحصیلی مشروط شود در نیمسال بعدی حداکثر چه تعداد واحد درسی می‌تواند انتخاب کند؟

چناچه میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی کمتر از ١٢ باشد، دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی شده و در نیمسال بعدی می‌تواند حداکثر تا ١۴ واحد درسی انتخاب نماید.

7-آیا دانشجوی دوره روزانه که مدت مجاز تحصیل آن بیش از 8 نیمسال شده است می‌تواند ادامه تحصیل دهد؟

در خصوص دانشجوی کارشناسی پیوسته مشمول آموزش رایگان، از دو نیمسال تبصره فوق، تحصیل در نیمسال اول به صورت رایگان و در نیمسال دوم منوط به پرداخت شهریه همان سال و نیمسال تحصیلی است که با تمدید سنوات موافقت شده است. چناچه دانشجو در این مدت دانش‌آموخته نشود از ادامه تحصیل محروم است.

8-آیا دانشجوی دوره شبانه که مدت مجاز تحصیل آن بیش از 8 نیمسال شده است می‌تواند ادامه تحصیل دهد؟

در خصوص دانشجویان شهریه‌پرداز، از دو نیمسال تبصره 1، پرداخت شهریه در نیمسال اول بر اساس روال معمول و در نیمسال دوم منوط به پرداخت شهریه همان سال و نیمسال تحصیلی است که با تمدید سنوات موافقت شده است.

9-انتخاب واحد خارج از موعد مقرر چیست؟

بنا به هر علتی که دانشجویان محترم مقطع کارشناسی در مهلت تعیین شده در تقویم آموزشی نیمسال تحصیلی موفق به انتخاب واحد نشوند، درخواست انتخاب واحد خارج از موعد مقرر در پورتال دانشجویی می‌کنند