1-دانشجو در چه صورت می تواند درس را به صورت معرفی به استاد اخذ نماید؟
دانشجو فقط نیمسال آخر تحصیلی میتواند درس نظری را که درس معادل آن در آن نیمسال ارائه نشده باشد. به صورت معرفی به استاد، بگذراند.
نکته: در صورت عدم ارائه برخی از دروس نظری، دانشجو در آن نیمسال تحصیلی مجاز است حداکثر تا ٨ واحد درسی را به صورت معرفی به استاد انتخاب کند.
2-جهت فارغ التحصیلی، دانشجو تا چند واحد می تواند در ترم تابستان به صورت معرفی به استاد، اخذ نماید؟
اگر دانشجو با گذراندن حداکثر ۸ واحد درسی نظری دانش آموخته شود، با تأیید گروه می تواند واحدهای مذکور را در ترم تابستان به صورت معرفی به استاد اخذ نماید.
3- آیا دانشجو می تواند دروس عملی - نظری را به صورت معرفی به استاد اخذ نماید؟
اگر دانشجو یک درس عملی - نظری را اخذ ولی نمره قبولی کسب نکند، اما دوره عملی درس فوق را گذرانده باشد، می تواند درس را به صورت معرفی به استاد انتخاب نماید.
4- چگونه دانشجو می تواند درخواست اخذ درس به صورت معرفی به استاد، نماید؟
برای درخواست اخذ درس به صورت معرفی به استاد دانشجو درخواست خود را با تکمیل فرم مربوطه به همراه دلایل قانع کننده کافی، پس از تایید استاد راهنما، مدیر گروه و معاونت آموزشی دانشکده، به اداره آموزش تحویل می دهد.
5-در صورت انتخاب درس به شکل معرفی به استاد از سوی دانشجوی مشمول آموزش رایگان، آیا دانشجو باید هزینه درس را پرداخت نماید؟
بلی، وی میبایست هزینه را معادل تعرفه درس دانشجوی نوبت دوم (شهریه متغیر درس/دروس) در همان سال و نیمسال برای درس انتخابی پرداخت نماید.
6-آیا گذراندن دروس اجباری الزامی است؟
دروسی که با تأیید گروه گذراندن آن در آغاز دوره تحصیلی مربوط برای رفع کمبود دانش یا مهارت دانشجو ضروری تشخيص داده میشود و یا به دلیل ارتباط با موضوع پایاننامه/رساله، به تشخیص استاد راهنما، موظف به گذراندن آن است. درس جبرانی باید از مقطع قبلی باشد ولی نمره قبولی در آن درس یا دروس برا اساس مقطع فعلی دانشجو است.
7-درس پیشنیاز چه درسی است؟
درسی است که در درک مطلب آن برای یادگیری درس یا دروس دیگری که وابسته آن نامیده میشود ضروری است و باید قبل از آن درس یا دروس اخذ گردد