اولین پیش نشست تخصصی سومین همایش ملی نقش و جایگاه مادر در روز دو شنبه 28 ابان ماه 97 از ساعت 12 ظهر در تالار مولوی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع طلاق عاطفی برگزار شد.

این مراسم ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و سپس سرود جمهوری اسلامی ایران پخش گردید و در ادامه جناب آقای دکتر مجتبی کفاشان دبیر اجرایی همایش ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه به بیان گوشه ای از فعالیت های انجام شده در خصوص برگزاری همایش پرداخت.

آنگاه استاد ارجمند جناب آقای دکتر سید علی کیمیایی مدیر محترم گروه اموزشی روان شناسی مشاوره و تربیتی به بیان موضوع طلاق عاطفی پرداخت در ادامه سرهنگ تاجیک از پلیس فتا سخنانی در این خصوص بیان نمودند و در پایان جلسه پرسش و پاسخ با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.

شایان ذکر است این نشست تخصصی با همکاری انجمن علمی علوم تربیتی برپا شد.

PicsArt 11-19-08.02.07

PicsArt 11-19-07.59.01

شایان ذکر است این نشست تخصصی با همکاری انجمن علمی علوم تربیتی برپا شد.

PicsArt 11-19-08.02.07

PicsArt 11-19-07.59.01