نشست علمی ابزارهای تکنولوژی علوم شناختی در تشخیص و درمان اختلالات روانی

نشست علمی ابزارهای تکنولوژی علوم شناختی در تشخیص و درمان اختلالات روانی در دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی برگزار شد.

بنا به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه مستقر در دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی نشست علمی معرفی ابزار های تکنولویک علوم شناختی در تشخیص و درمان اختلالات روانی با سخنرانی آقای دکتر علی غنایی چمن آباد دانشیار گروه علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد و همراهی آقایان حمید ذوالفقاری دانشجوی دکتر روان شناسی و علی سلیمانی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اعصاب بالینی دانشگاه گروتینگن هلند صبح امروز سه شنبه 23 آذر 1395 ساعت 10 در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

نشست علمی ابزارهای تکنولوژی علوم شناختی در تشخیص و درمان اختلالات روانی