قابل توجه دانشجویان دکتری (روزانه)

متقاضی وام ویژه

ثبت نام وام ویژه دکتری تخصصی جهت شش ماهه بهار و تابستان 1398 آغاز گردید. با توجه به تغییرات جدید در شیوه ثبت نام وام و جمع شدن فرم ها کاغذی و همچنین احترام به دانشجویان گرامی جهت کاهش اتلاف وقت ، متقاضیان واجد شرایط می توانند از هم اکنون تا تاریخ 22/03/98 با مراجعه به

پورتال دانشجویی (پویا )بخش درخواست آموزشی

نسبت به درخواست و انتخاب وام مورد نظر اقدام نمایند . خاطر نشان می سازد به تقاضا هایی که بعد از تاریخ فوق ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت آن بعهده شخص دانشجو می باشد . این وام به دانشجویان واجد شرایط غیر بورسیه و غیر شاغل تعلق میگیرد.

در ضمن مبالغ وام ویژه دکتری به شرح زیر می باشد

مبلغ صندوق رفاه دانشجویان ماهیانه 6,000,000 ریال

مبلغ بانک توسعه تعاون ماهیانه 7,000,000 ریال

جهت اطلاع بیشتر از شرایط وام و سوالات احتمالی می توانید به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس اینترنتی www.swf.ir و یا با اداره رفاه دانشجویان بخش امور وام (آقای معقول) به شماره تلفن 38806992 تماس حاصل نمایید.

جدول ثبت نام وام های دانشجویی بهار 98

نوع وام

شروع ثبت نام

پایان ثبت نام

شرایط

وام ویژه دکتری صندوق رفاه

وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون

وام زیارت عتبات

ارائه گواهی از ستاد عتبات

وام ضروری مناطق سیل زده

ارائه نامه فرمانداری یا استانداری

وام تغذیه

وام تغذیه برای ترم آینده در پورتال دانشجویان متقاضی واجدشرایط شارژ می گردد

-         این وام ها صرفا به دانشجویان غیربورسیه و غیرشاغل تعلق میگیرد.

-         به درخواست های بعد موعد اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد و عدم برقراری وام به عهده شخص دانشجو می باشد.

-         فقط دانشجویانی که جهت وام نیاز به ارائه مدارک دارند( تعهدنامه محضری،ارائه گواهی عتبات و ...) می توانند به اداره رفاه دانشجویان مراجعه نمایند.

مدیریت رفاه و سلامت دانشگاه

قابل توجه دانشجویان دکتری (روزانه)

متقاضی وام ویژه

پورتال دانشجویی (پویا )بخش درخواست آموزشی

در ضمن مبالغ وام ویژه دکتری به شرح زیر می باشد

مبلغ صندوق رفاه دانشجویان ماهیانه 6,000,000 ریال

مبلغ بانک توسعه تعاون ماهیانه 7,000,000 ریال

جدول ثبت نام وام های دانشجویی بهار 98

نوع وام

شروع ثبت نام

پایان ثبت نام

شرایط

وام ویژه دکتری صندوق رفاه

وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون

وام زیارت عتبات

ارائه گواهی از ستاد عتبات

وام ضروری مناطق سیل زده

ارائه نامه فرمانداری یا استانداری

وام تغذیه

وام تغذیه برای ترم آینده در پورتال دانشجویان متقاضی واجدشرایط شارژ می گردد

-         این وام ها صرفا به دانشجویان غیربورسیه و غیرشاغل تعلق میگیرد.