اولين جلسه بررسي راه كارهاي اجرايي به منظور همكاري بيشتر دانشكده و اداره آموزش و پرورش با هدف گسترش همکاری های پژوهشی و آموزشی متقابل با حضور هيات رئيسه دانشكده و مديران اداره كل آموزش و پرورش استان برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر عبدخدايي ضمن اعلام همکاری، خواستار عملياتي شدن تفاهم نامه شدند. در ادامه جناب آقاي دكتر رضايي معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی ضمن بر شمردن آماري از امكانات فعال در سطح استان به مشكلات موجود كه نياز به همكاري و انجام طرح هاي پژوهشي جهت رفع آنها وجود دارد، اشاره نمودند. در ادامه ديگر مدعوان و مديران گروه هاي آموزشي به ارائه ديدگاه هاي خود پرداختند. در پايان نمايندگان دانشكده و آموزش پرورش تعیین شدند و مقرر گردید برنامه ريزي جلسات و جمع بندي تفاهم نامه را انجام دهند.

photo 2023 01 24 09 04 09