مهد کودک دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد، جهت تکمیل کادر آموزشی خود برای گروههای سنی 6 ماه تا 6 سال در سال تحصیلی 1403-1402 تعدادی نیروی متعهد و توانمند را به عنوان مربی، پرستار و معاون جذب نماید. علاقه مندان درصورت احراز شرایط ذیل می توانند با ارائه رزومه و مستندات آن حداکثر تا 7 تیرماه به صورت حضوری (توسط متقاضی) و از ساعت 8 الی 13 به محل مهدکودک مراجعه نمایند.

?اعتقاد و التزام عملی به شعائر و ارزش های دینیzab mahd 1402
?التزام عملی به اصول اخلاق حرفه ای
?دانش آموخته کارشناسی یا کارشناسی ارشد در رشته های علوم تربیتی و روانشناسی (جهت مربی گری)
? حداکثر سن 35 سال
?تجربه حداقل دو سال کار با کودک به عنوان مربی یا کمک مربی
?گذراندن دوره ها/کارگاههای اموزشی مربی گری
?در صورت داشتن سابقه کار همراه داشتن معرفی نامه از محل کار قبلی
 ?متاهل و ترجیحا دارای فرزند

? شایان ذکر است همکاری با مهدکودک به صورت قرارداد کار ساعتی از طریق شرکتهای خصوصی طرف قرارداد با دانشگاه فردوسی مشهد صورت خواهد گرفت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های 05138803683 و 05138803684 تماس حاصل نمایید

آدرس: پردیس دانشگاه فردوسی مشهد،  بلوار دانش، بین پردیس 1 و دانشکده کشاورزی، جنب مرکز آموزش به غیر فارسی زبانان