به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد می رساند بیست وچهارمین دوره انتخابات سراسری انجمن علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد درکلیه گروههای آموزشی درمهرماه1402برگزار میشود، لذا از کلیه متقاضیان واجد شرایط دعوت میشود جهت ثبت نام کاندیداتوری در شورای مرکزی 82 انجمن فعال رشته ای ومیان رشته ای ازتاریخ 3 الی 14 مهرماه به پورتال دانشجویی،منوی معاونت فرهنگی و اجتماعی، زیر منوی خدمات فرهنگی و اجتماعی، بخش رای گیری الکترونیکی مراجعه نمایند.
شایان ذکر است، همچون ادوارگذشته کلیه فرایندهای عضویت، کاندیداتوری، انجام استعلام های آموزشی و انضباطی نامزدها، رأی گیری، شمارش آرا و اعلام نتایج این انتخابات کاملا به صورت الکترونیک و در سامانه جامع معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی دانشگاه انجام می شود.
ضمنا دبیرخانه انجمن های علمی دانشجویی باشماره تماس05138806460 درایام فرایندانتخابات آماده پاسخگویی به سوالات میباشد.

پوستر