به نام خدا؛
در زندگی امروزی ، مردم دنیا نیازمند ارتباط و تعامل با یکدیگرند و این هم گرایی در اعتلای فرهنگ و  دانش بشری تاثیر گذار است .
 امروزه ما شاهدهستیم تعامل وارتباط بین جوامع مختلف نسبت به قبل  گسترده‌تر شده ، زبان در اغلب جنبه‌های زندگی بشر نفوذ کرده ، و مرز بین کشورها با استفاده از دانش ترجمه از بین رفته است .در جهان امروزی تعاملات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، گردشگری، اجتماعی، ادبیات، بازرگانی، فعالیت های دولتی،  مطبوعاتی ، علمی ، و... به هم ربط دارند واین ارتباط ، بدون آگاهی ازیک  زبان مشترک برای همگان میسر نیست. مرحوم امام خمینی (ره) فرمودند ، پیشتر به زبان خارجی احتیاج نبود. امروز احتیاج است. باید زبان های زندهٔ دنیا جزِء برنامهٔ تبلیغات مدارس باشد... .امروز مثل دیروز نیست که صدای ما از ایران بیرون نمی رفت. امروز ما می توانیم در ایران باشیم و در همه جای دنیا با زبان دیگری تبلیغ کنیم لذا در عصر حاضر ، همگام با گسترش روز افزون اسلام و مسلمانان، اهمیت ارائه مطالب به زبانهای مختلف نیزافزون تر گردیده است. با توجه به تنوع ملیت دانشجویان ، اساتید و مراجعه کنندگان گرامی به سایت دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، سعی شده موضوعات مختلف  اجتماعی در قسمت فرهنگی سایت جهت استفاده علاقه مندان بارگذاری گردد. امید است این مطالب ، خدا محوری و حاکمیت ارزشهای اسلامی را یاد آوری کند و ما را به سبک زندگی مبتنی بر اسلام و رهنمودهای قرآنی تشویق نماید.
مطمئنا  مطالبی که درقسمت (پبام های فرهنگی)  سایت ارائه میگردد خالی از خطا و اشتباه نیست اینجانب ضمن پوزش و عذر خواهی فراوان ، از  اساتید ، دانشجویان ، فرهيختگان ، عالمان و خوانندگان محترم،تقاضا میکنم كاستي هاي آن راهمراه با تصحیح وپيشنهادهاي ارزنده خود ، براي ما ارسال فرمایند  تا ان شاء الله ، مورد توجه و استفاده قرار گيرد.
بسی شایسته است اززحمات همه دوستان وعزیزانیکه مارایاری فرمودند، مخصوصا مساعدت صمیمانه و بسیارارزنده ریاست محترم دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ،  جناب آقای دکتر عبد خدایی و معاونت محترم ایشان  جناب آقای دکتر نو کاریزی  وسرکار خانم دکتر حسینقلی زاده ، همچنین سرکارخانم برسلانی و سرکارخانم حفیظی بی نهایت قدردانی و سپاسگزاری نمایم. محبت بی دريغ شما هرگز از لوح دل و جان محو نخواهد شد. امید است خدای سبحان این قدم هرچند کوچک را در نشر معارف دینی از همه ما قبول بفرماید.
والسلام  علیکم و رحمه الله و برکاته
امام جماعت دانشکده  علوم تربیتی و روان شناسی